Over ons

ONZE WINKEL

Welkom bij Janssens MJ Schilder- en decoratiewerken, uw bron voor hoogwaardige verf, mengservice, materialen, accessoires en deskundig kleuradvies. Kom gerust langs en ontdek ons assortiment. Wij staan klaar om u te helpen bij al uw decoratieve projecten!

ONS BEDRIJF

Schilder- en decoratiewerken Marc Janssens, nu bekend als Janssens MJ schilder- en decoratiewerken, kan terugblikken op een indrukwekkende geschiedenis van 50 jaar vakkennis en toewijding. Marc Janssens, de oprichter van het bedrijf, heeft besloten om met pensioen te gaan, maar zijn erfenis leeft voort.

Dit bedrijf heeft altijd gestreefd naar kwaliteit, duurzaamheid en hoogwaardig vakmanschap in al hun projecten. Marc Janssens heeft zijn leven gewijd aan het perfectioneren van zijn ambacht, en dat heeft geresulteerd in tevreden klanten en prachtige interieurs.

Nu neemt zijn zoon Jef, het roer over. Dit brengt vernieuwende inzichten mee voor het bedrijf, waar ervaring en innovatie hand in hand gaan.

Het personeel van Janssens MJ schilder- en decoratiewerken bestaat uit ervaren en degelijk opgeleide vakmannen die de tradities van het bedrijf hoog in het vaandel dragen. Ze blijven trouw aan de waarden van kwaliteit en vakmanschap die Marc Janssens heeft geïntroduceerd.

Bovendien is het bedrijf trots op het gebruik van alleen de beste kwaliteitsproducten, zodat hun klanten verzekerd zijn van duurzame en prachtige resultaten. Onder leiding van Jef Janssens blijft dit bedrijf een betrouwbare keuze voor schilder- en decoratiewerken, waarbij traditie en vernieuwing samenkomen voor projecten van de hoogste standaard.

ONZE DIENSTEN

DIENSTEN

DIENSTEN

DIENSTEN

ZO VADER, ZO ZOON

Marc, oprichter van ons schildersbedrijf, heeft sinds enkele jaren de fakkel doorgegeven aan zijn zoon Jef. Jef is intussen ook al meer dan 20 jaar werkzaam in de firma. Hij stuurt een team van enthousiaste en nauwkeurige schilders aan.

Jef Janssens

ZAAKVOERDER

Marc Janssens

STICHTER

REALISATIES

  • All
  • Deco technieken
  • Schilderwerken
  • Spuitwerken

REVIEWS

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10u – 12u & 14u – 17u
10u – 12u & 14u – 17u
10u – 12u & 14u – 17u
10u – 12u & 14u – 17u
9u – 12u
Gesloten